četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 12. jun 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


15:00 Orgryte – Jonkopings (Švedska – Superettan)

Pre nekoliko dana smo bili veoma blizu tome da uhvatimo veliki prelaz na utakmici čileanske Primere B, a nadamo se da ćemo ovog puta imati mnogo više sreće. Naš današnji predlog odnosi se na utakmicu 11. kola švedskog Superettana, tj. drugog ranga takmičenja, u kojoj će snage odmeriti pretposlednji tim na tabeli – Orgryte i četvrtoplasirani Jonkopings. Ove dve ekipe su se u poslednjih 9 godina sastale ukupno 11 puta, a za to vreme su uspele da nam prirede čak 3 velika prelaza kao i 1 preokret, uz čak 7 postignutih pogodaka. S obzirom na to da su od navedenih utakmica prošle dve godine svakako da je ovo dobar trenutak da za novi preokret, a možda čak i prelaz. Srećno ako ispratite!

2-1 (40,00) / 1-2 (29,00) / PR1 (14,00) / PR2 (9,25) – 0:0 (0:0)

Međusobne utakmice: Orgryte – Jonkopings (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje