petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 12. septembar 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.



18:45 Heerenveen – Willem II (Holandija – Eredivisie)

Ekipe Heerenveena i Willema II sastaće se od 18 sati i 45 minuta, a ta utakmica će otvoriti sezonu u holandskom šampionatu. Ono što je interesantno u vezi ova dva tima, tačnije njihovih međusobnih susreta, jeste to da smo u periodu od februara 2011. do januara 2016. godine na ukupno 7 utakmica mogli da vidimo čak 4 velika prelaza. Kako od tada nisu zalomili niti jednom, svakako ih vredi ispratiti na manji ulog.

1-2 (35,00) / 2-1 (25,00)

Međusobne utakmice: Heerenveen – Willem II (www.flashscore.com)

19:30 Al Wakra – Umm Salal (Katar – QSL)

Katarski prvoligaši Al Wakra i Umm Salal takođe su poznati po interesantnim susretima iz prošlosti s obzirom na to su u jednom periodu “zalomili“ čak 3 puta na 4 odigrana meča. Kao što je to bio slučaj kod holandskih klubova i kod ovih ekipa je odjednom nastupila pauza, pa veliki prelaz u njihovoj režiji nismo videli skoro 7 godina. Hoće li danas prekinuti tu pauzu?

1-2 (35,00) / 2-1 (28,00)

Međusobne utakmice: Al Wakra – Umm Salal (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje