U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


20:00 Trenčin – Ružomberok (Slovačka – Fortuna Liga)

Četvrto kolo slovačke prve lige, tzv. Fortuna Lige, donosi nam utakmicu između četvrtoplasiranog Trenčina i šestoplasiranog Ružomberoka, koja će se odigrati sa početkom od tačno 20 časova. Na ovaj duel vam skrećemo pažnju zbog činjenice da su slovački prvoligaši napravili čak 4 velika prelaza (2 za Trenčin i 2 za Ružomberok) kao i 1 preokret bez prelaza (za Ružomberok) na samo 7 ligaških utakmica, koliko su odigrali u periodu od aprila 2016. do jula 2018. godine. S obzirom na to da su od poslednjeg prelaza i preokreta prošle pune 3 godine nadamo se da je konačno došao trenutak za prekid te pauze. Šta vi mislite, hoće li Trenčin i Ružomberok danas “zalomiti“?

2-1 (23,00) / 1-2 (40,00) / PR1 (7,60) / PR2 (15,00) – 1:1 (1:1)


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.