Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.21:15 Haukar – Njardvik (Island – Division 2)

Nakon kraće pauze na scenu se vraća i islandski fudbal, a između ostalih i treći rang takmičenja te države. U sklopu 11. kola lige Division 2 sastaće se prvoplasirani Haukar i četvrtoplasirani Njardvik.

Pored toga što smo na prethodnim susretima ova dva tima redovno viđali pune mreže, takođe smo mogli da vidimo i veoma interesantne preokrete. Naime, i u februaru 2013. i maju 2018. godine ekipa Njardvika je vodila na poluvremenu, ali je oba puta do pobede došao gostujući tim, tj. Haukar. Šta vi mislite, hoće li nakon nešto više od dve godine pauze ponovo zalomiti?

1-2 (24,00) / 2-1 (20,00)

Međusobne utakmice: Haukar – Njardvik (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.