utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 16. septembar 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.



18:30 Keflavik – Fram (Island – Inkasso-deildin)

Prvi predlog za danas se odnosi na utakmicu desetog kola druge lige Islanda u kojoj će se sastati drugoplasirani Keflavik i prvoplasirani Fram. Kada je reč o međusobnim susretima ova dva tima, trebalo bi napomenuti da smo u poslednjih 6 godina, tokom kojih su se Keflavik i Fram sastali ukupno 12 puta, imali priliku da vidimo 3 velika prelaza, od kojih je prvi i treći bio u korist Keflavika, a drugi u korist Frama. Šta vi mislite, hoće li zalomiti i na današnjem meču? Da li je došao red na Fram da preokrene?

1-2 (45,00) / 2-1 (22,00)

Međusobne utakmice: Keflavik – Fram (www.flashscore.com)

19:00 Jonkopings – Orgryte (Švedska – Allsvenskan)

Što se tiče drugog meča, on će se odigrati od 19 časova u sklopu osamnaestog kola drugog ranga takmičenja Švedske, a sastaće se Jonkopings i Orgryte – ekipe koje zauzimaju četvrto i sedmo mesto na tabeli. Kao što je to bio slučaj kod Islanđana i ove dve ekipe mogu da se pohvale interesantnim rezultatima u prošlosti jer su na poslednjih 10 utakmica napravili 3 velika prelaza, a svaki put je do pobede došao današnji domaćin, tj. Jonkopings. S obzirom na to da nisu “zalomili“ na prethodna 4 meča, možda je ovo pravi trenutak da to konačno učine.

1-2 (45,00) / 2-1 (25,00)

Međusobne utakmice: Jonkpings – Orgryte (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje