Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.18:30 Keflavik – Fram (Island – Inkasso-deildin)

Prvi predlog za danas se odnosi na utakmicu desetog kola druge lige Islanda u kojoj će se sastati drugoplasirani Keflavik i prvoplasirani Fram. Kada je reč o međusobnim susretima ova dva tima, trebalo bi napomenuti da smo u poslednjih 6 godina, tokom kojih su se Keflavik i Fram sastali ukupno 12 puta, imali priliku da vidimo 3 velika prelaza, od kojih je prvi i treći bio u korist Keflavika, a drugi u korist Frama. Šta vi mislite, hoće li zalomiti i na današnjem meču? Da li je došao red na Fram da preokrene?

1-2 (45,00) / 2-1 (22,00)

Međusobne utakmice: Keflavik – Fram (www.flashscore.com)

19:00 Jonkopings – Orgryte (Švedska – Allsvenskan)

Što se tiče drugog meča, on će se odigrati od 19 časova u sklopu osamnaestog kola drugog ranga takmičenja Švedske, a sastaće se Jonkopings i Orgryte – ekipe koje zauzimaju četvrto i sedmo mesto na tabeli. Kao što je to bio slučaj kod Islanđana i ove dve ekipe mogu da se pohvale interesantnim rezultatima u prošlosti jer su na poslednjih 10 utakmica napravili 3 velika prelaza, a svaki put je do pobede došao današnji domaćin, tj. Jonkopings. S obzirom na to da nisu ”zalomili” na prethodna 4 meča, možda je ovo pravi trenutak da to konačno učine.

1-2 (45,00) / 2-1 (25,00)

Međusobne utakmice: Jonkpings – Orgryte (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.