U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


18:00 KA Akureyri – Kopavogur (Island – Pepsideild)

U okviru trinestog kola islandskog prvenstva, takozvane Pepsideild, sastaće se petoplasirani KA Akureyri i trenutno pretposlednji tim na tabeli, Kopavogur. Ove dve ekipe su u prošlosti obožavale da preokreću rezultate, što potvrđuje i podatak da smo u periodu od maja 2011. do februara 2021. godine mogli da vidimo čak 4 velika prelaza (3 za KA Akureyri, 1 za Kopavogur), kao i još 3 klasična preokreta u toku meča (2 za KA Akureyri, 1 za Kopavogur). Za razliku od svojih međusobnih okršaja KA Akureyri i Kopavogur ove sezone uopšte nisu bili raspoloženi za prelaze (viđen samo 1 i to na meču gostujućeg tima), pa se nadamo da će se to baš danas promeniti. Sve u svemu, veoma interesantan duel na koji bi trebalo obratiti pažnju, a ako ispratite želimo vam mnogo sreće!

2-1 (23,00) / 1-2 (45,00) / PR1 (7,80) / PR2 (15,00) – 2:0 (1:0)

Međusobne utakmice: KA Akureyri – Kopavogur (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.