U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


14:30 Austria Lustenau – Lafnitz (Austrija – Eerste Liga)

Za danas izdvajamo utakmicu sedamnaestog kola austrijske Eerste Divisie, tj. druge lige, u kojoj će se sastati prvoplasirana Austria Lustenau i šesti tim na tabeli – Lafnitz. Ove dve ekipe su se do sada sastale ukupno 7 puta, a zanimljivo je da su za to vreme odradile čak 3 velika prelaza. Kod prvog prelaza i prvog odigranog meča, Austria je vodila na poluvremenu da bi već do sredine drugog poluvremena Lafnitz okrenuo na 3:1. Slično je bilo i kod drugog prelaza, samo sa obrnutim ulogama, dok je u trećem slučaju (prošle godine, na današnji dan) Lafnitz uspeo da preokrene rezultat sa 2:0 na 2:3. Sve u svemu, veoma interesantan duel, a nadamo se da ćemo videti još jedan preokret. Srećno ako ispratite!

2-1 (24,00) / 1-2 (30,00) / PR1 (8,00) / PR2 (11,00) – 2:1 (1:0)

Međusobne utakmice: A. Lustenau – Lafnitz (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.