utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 19. jun 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.


19:00 Vendsyssel – Koge (Danska – 1st Division)

U sklopu 25. kola danske druge lige odigraće se utakmica između Vendsyssel-a i Koge-a, ekipa koje zauzimaju peto i osmo mesto na tabeli.

Ova dva tima su u poslednje 3 godine “zalomila“ ukupno 2 puta, a oba puta je do pobede došao Vendsyssel. Takođe, trebalo bi napomenuti i da je Koge jedina ekipa u ligi (uz Vejle) koja nema ni jedan prelaz od početka sezone. Stoga, vredi ispratiti ovaj meč.

2-1 (30,00) / 1-2 (35,00)


19:00 Viborg – Fredericia (Danska – 1st Division)

Ista liga donosi nam i utakmicu između Viborga i Fredericije, koja će takođe biti odigrana od 19 sati. Domaćin se nalazi na drugoj, a gost na trećoj poziciji.

Što se tiče ovih timova, oni su na poslednjih 10 međusobno odihranih utakmica napravili čak 3 velika prelaza, 2 puta u korist Viborga, a jednom u korist Fredericije. Šta mislite, hoće li “lomiti“ i danas?

2-1 (25,00) / 1-2 (35,00)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje