petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 19. jun 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


17:00 Polonia Warszawa – Unia Skierniewice (Poljska – III Liga)

U nedostatku bolje ponude danas smo odabrali utakmicu četvrte poljke lige u kojoj će se od tačno 17 sati sastati Polonia Warszawa i Unia Skierniewice. Pred samu završnicu ovog dela sezone domaćin se nalazi na 4. poziciji, dok gosti zauzimaju pretposlednje, 7. mesto, ali bi trebalo napomenuti da ni jedni ni drugi nemaju za šta da se bore. Takav scenario ostavlja mogućnost za svakakve rezultate, pa nije isključeno da dođe i do prelaza. Još jedna stvar koja ide u prilog tome jeste to da rezultati sa njihovih međusobnih utakmica u određenoj meri podsećaju na popularni “3 za 3“, kao i to da smo u avgustu 2019. godine imali smo priliku da vidimo “veliki prelaz“ sa 7 pogodaka, kada je na poluvremenu bilo 0:1 a na kraju 4:3. Sve u svemu, veoma zanimljiv duel, a s obzirom na to da ga u svojoj ponudi nema ni jedna domaća ili strana kladionica jedina opcija je klađenje uživo. Srećno!

2-1 (00,00) / 1-2 (00,00) / PR1 (00,00) / PR2 (00,00) – 2:2 (1:0)

Međusobne utakmice: Polonia Warszawa – Unia Skierniewice (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje