četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 19. oktobar 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


20:45 Cheltenham – Morecambe (Engleska – League One)

Danas izdvajamo dve utakmice iz nižih liga Engleske, a prva od njih će se odigrati u okviru treće lige između Cheltenhama i Morecambea. Počevši od decembra 2016. godine ove dve ekipe su odigrale ukupno 10 međusobnih utakmica, a za to vreme su uspele da naprave čak 3 velika prelaza. S obzirom na to da su drugi i treći “lom“ bili u korist današnjeg gosta, a samo prvi u korist domaćina možda je današnji meč prava prilika da ovi timovi dođu do izjednačenja u tom smislu. Šta vi mislite?

2-1 (27,00) / 1-2 (40,00) – 3:1 (1:1)


20:45 Northampton – Stevenage (Engleska – League Two)

Što se tiče drugog meča, on će se odigrati u istom terminu, ali u sklopu četvrtog ranga takmičenja. Northampton i Stevenage su nam u prošlosti takođe priredili 3 prelaza, ali suza razliku od Cheltenhama i Morecambea oni to učinili 3 puta u nizu i na nešto manje odigranih utakmica – na prvoj uz pobedu Stevenagea, a na drugoj i trećoj uz trijumf Northamptona. Iako su ove dve ekipe svoj poslednji prelaz odradile pre nešto više od šest godina svakako da ih vredi ispratiti na manji ulog. Srećno!

2-1 (33,00) / 1-2 (45,00) – 3:0 (2:0)


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje