U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


20:45 Cheltenham – Morecambe (Engleska – League One)

Danas izdvajamo dve utakmice iz nižih liga Engleske, a prva od njih će se odigrati u okviru treće lige između Cheltenhama i Morecambea. Počevši od decembra 2016. godine ove dve ekipe su odigrale ukupno 10 međusobnih utakmica, a za to vreme su uspele da naprave čak 3 velika prelaza. S obzirom na to da su drugi i treći “lom“ bili u korist današnjeg gosta, a samo prvi u korist domaćina možda je današnji meč prava prilika da ovi timovi dođu do izjednačenja u tom smislu. Šta vi mislite?

2-1 (27,00) / 1-2 (40,00) – 3:1 (1:1)


20:45 Northampton – Stevenage (Engleska – League Two)

Što se tiče drugog meča, on će se odigrati u istom terminu, ali u sklopu četvrtog ranga takmičenja. Northampton i Stevenage su nam u prošlosti takođe priredili 3 prelaza, ali suza razliku od Cheltenhama i Morecambea oni to učinili 3 puta u nizu i na nešto manje odigranih utakmica – na prvoj uz pobedu Stevenagea, a na drugoj i trećoj uz trijumf Northamptona. Iako su ove dve ekipe svoj poslednji prelaz odradile pre nešto više od šest godina svakako da ih vredi ispratiti na manji ulog. Srećno!

2-1 (33,00) / 1-2 (45,00) – 3:0 (2:0)


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.