sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 19. septembar 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.



16:00 Villarreal – Eibar (Španija – LaLiga)

U sklopu drugog kola španskog šampionata odigraće se utakmica izmaeđu Villarreala i Eibara, odnosno ekipa koje su u prvom kolu osvojile po 1 bod – domaćin protiv Huesce, a gost protiv Celte. Ono što je zanimljivo u vezi ova dva tima jeste to da smo velike prelaze mogli da vidimo na dve utakmice u nizu, odigrane u oktobru 2016. i aprilu 2017. godine, gde je oba puta do pobede došao današnji gost, Eibar. Šta vi mislite, hoćemo li nakon tri godine bez prelaza konačno videti jedan?

1-2 (60,00) / 2-1 (27,00)

Međusobne utakmice: Villarreal – Eibar (www.flashscore.com)

16:00 Stevenage – Oldham (Engleska – League Two)

Druga utakmica koju van izdvajamo će se takođe odigrati od 16 časova, a reč je o duelu u okviru drugog kola treće lige Engleske između Stevenagea i Oldhama koji su na samom početku sezone zabeležili remi protiv Barrowa, odnosno poraz od Leyton Orienta. Veoma je interesantno to da su i ove dve ekipe “zalomile“ na dve vezane utakmice, a to su učinili u februaru i avgustu 2013. godine kada je oba puta slavio gostujući tim, Oldham (jednom uz čak 7 pogodaka). Da li je došao trenutak za treći prelaz u njihovoj režiji?

1-2 (35,00) / 2-1 (33,00)

Međusobne utakmice: Stevenage – Oldham (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje