Advertisement
BetWinner

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


PREGLED POGODAKA I PROMAŠAJA (Decembar 2020, Januar 2021, Februar 2021)


13:00 Mariupol – Zorya Lugansk (Ukrajina – Premier League)

Petnaesto kolo ukrajinske Premijer Lige otvaraju Mariupol i Zorya Lugansk utakmicom koja je na programu sa početkom od tačno 13 časova. Nakon povratka sa zimske pauze domaći tim je pretrpeo poraz od Oleksandriye i time pao na 9. mesto, dok su se gosti, pobedivši ekipu Desne, učvrstili na 4. poziciji. Ono što je specifično za prethodne susrete ova dva tima jesu veliki prelazi, koje smo mogli da vidimo 3 puta u periodu od aprila 2018. do maja 2019. godine (7 utakmica, 5 ne računajući prijateljske). Prva dva puta je do pobede nakon preokreta došla ekipa Zorye, da bi treći i za sada poslednji prelaz bio napravljen u korist današnjeg domaćina. Već smo pominjali da Mariupol, Shakhtar i Zorya obožavaju da razmenjuju prelaze i preokrete među sobom, pa utakmicu kao što je ova ne bi trebalo da ignorišemo. Srećno ako ispratite!

2-1 (50,00) / 1-2 (26,00) / PR1 (17,00) / PR2 (8,75) – 0:1 (0:1)

Međusobne utakmice: Mariupol – Zorya Lugansk (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu ”dojave” i ”sigurni” prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here