Advertisement
BetWinner

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.Juče nismo imali sreće sa predlogom za Villarreal i Eibar, gde su gosti poveli u 50. minutu, nakon čega je domaćin postigao 2 gola i preokrenuo rezultat. Danas ćemo pokušati sa tri utakmice, a nadamo se da će nas bar jedan par ispoštovati.


12:00 Honka – HJK Helsinki (Finska – Veikkausliiga)

Prva utakmica na koju vam skrećemo pažnju će početi tačno u podne, a reč je o duelu 15. kola finskog šampionata između četvrtoplasirane Honke i trenutnog lidera na tabeli, HJK Helsinkija. Ove dve ekipe su ”zalomile” čak 3 puta na 7 utakmica, odigranih između maja 2018. i septembra 2019. godine, gde je prvi put slavio HJK, a Honka u naredna dva navrata. Hoćemo li i ovog puta videti preokret? Ko će slaviti danas?

1-2 (29,00) / 2-1 (40,00)

Međusobne utakmice: Honka – HJK (www.flashscore.com)

14:00 Munich II – Ingolstadt II (Nemačka – Oberliga Bayern Sud)

Što se tiče drugog predloga, u pitanju je utakmica 24. kola nemačke Oberlige Bayern Sud, odnosno petog ranga takmičenja, u kojoj će se sastati drugi tim Municha 1860 i Ingolstadta. To će biti njihova prva zvanična utakmica nakon više od 6 meseci. Kao što je to bio slučaj kod Finaca, ovi timovi su takođe između sebe napravili 3 velika prelaza, ali su to učinili na nešto manje mečeva, tj. na njih 6, odigranih između maja 2014. i jula 2016. godine. Nažalost, ovu utakmicu nismo uspeli da pronađemo ni u jednoj domaćoj kladionici, ali ukoliko vi uspete – ostavite komentar.

Međusobne utakmice: Munich 1860 II – Ingolstadt II (www.flashscore.com)

14:30 Hartberg – Wolfsberger (Austrija – Tipico Bundesliga)

Za kraj vam izdvajamo okršaj između ekipa koje su nam početkom juna pomogle da naplatimo fantastičnu kvotu 50. Hartberg i Wolfsberger će svoju utakmicu, u okviru 2. kola austrijske Bundeslige, odigrati od 14 sati i 30 minuta. Ovde nećemo trošiti reči, a nadamo se da će nas i danas ispoštovati, kao što su to učinili pre samo 3 meseca.

1-2 (22,00) / 2-1 (35,00)

Međusobne utakmice: Hartberg – Wolfsberger AC (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.