petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 20. septembar 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.



Juče nismo imali sreće sa predlogom za Villarreal i Eibar, gde su gosti poveli u 50. minutu, nakon čega je domaćin postigao 2 gola i preokrenuo rezultat. Danas ćemo pokušati sa tri utakmice, a nadamo se da će nas bar jedan par ispoštovati.


12:00 Honka – HJK Helsinki (Finska – Veikkausliiga)

Prva utakmica na koju vam skrećemo pažnju će početi tačno u podne, a reč je o duelu 15. kola finskog šampionata između četvrtoplasirane Honke i trenutnog lidera na tabeli, HJK Helsinkija. Ove dve ekipe su “zalomile“ čak 3 puta na 7 utakmica, odigranih između maja 2018. i septembra 2019. godine, gde je prvi put slavio HJK, a Honka u naredna dva navrata. Hoćemo li i ovog puta videti preokret? Ko će slaviti danas?

1-2 (29,00) / 2-1 (40,00)

Međusobne utakmice: Honka – HJK (www.flashscore.com)

14:00 Munich II – Ingolstadt II (Nemačka – Oberliga Bayern Sud)

Što se tiče drugog predloga, u pitanju je utakmica 24. kola nemačke Oberlige Bayern Sud, odnosno petog ranga takmičenja, u kojoj će se sastati drugi tim Municha 1860 i Ingolstadta. To će biti njihova prva zvanična utakmica nakon više od 6 meseci. Kao što je to bio slučaj kod Finaca, ovi timovi su takođe između sebe napravili 3 velika prelaza, ali su to učinili na nešto manje mečeva, tj. na njih 6, odigranih između maja 2014. i jula 2016. godine. Nažalost, ovu utakmicu nismo uspeli da pronađemo ni u jednoj domaćoj kladionici, ali ukoliko vi uspete – ostavite komentar.

Međusobne utakmice: Munich 1860 II – Ingolstadt II (www.flashscore.com)

14:30 Hartberg – Wolfsberger (Austrija – Tipico Bundesliga)

Za kraj vam izdvajamo okršaj između ekipa koje su nam početkom juna pomogle da naplatimo fantastičnu kvotu 50. Hartberg i Wolfsberger će svoju utakmicu, u okviru 2. kola austrijske Bundeslige, odigrati od 14 sati i 30 minuta. Ovde nećemo trošiti reči, a nadamo se da će nas i danas ispoštovati, kao što su to učinili pre samo 3 meseca.

1-2 (22,00) / 2-1 (35,00)

Međusobne utakmice: Hartberg – Wolfsberger AC (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje