petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 21. avgust 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


04:36 Monterrey – Guadajalara (Meksiko – Liga MX)

Predlog koji smo izdvojili za ovaj vikend odnosi se na utakmicu šestog kola meksičke Lige MX između petoplasiranog Monterreya i dvanaeste Guadajalare. Ako bacimo pogled na sliku ispod moći ćemo da primetimo da su ove dve ekipe u prošlosti obožavale da “lome“ s obzirom na to da su od novembra 2010. do novembra 2020. godine odradili čak 5 velikih prelaza (3:2 za Guadalajaru) kao i još 5 klasičnih preokreta u toku meča, bez prelaza (takođe 3:2 za Guadalajaru). Sve u svemu, veoma interesantan duel na koji bi trebalo obratiti pažnju, a nadamo se da će večeras uspeti da nas obraduju.

Šta vi mislite, hoće li Meksikanci ponovo “zalomiti“ i hoće li to biti baš u korist favorizovanog Monterreya, za izjednačenje u broju prelaza?

2-1 (26,00) / 1-2 (50,00) / PR1 (9,00) / PR2 (18,00) – 0:0 (0:0)


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje