četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 21. maj 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


19:00 Fredericia – Viborg (Danska – 1st Division)

Danas su na programu dve utakmice pretposlednjeg kola druge lige Danske, tačnije takozvane grupe za promociju, a jedna od njih će se odigrati između Fredericije i Viborga u terminu od 19 sati. Domaći tim se u ovom trenutku nalazi na pretposlednjem, 5. mestu i praktično nema za šta da se bori, dok gosti zauzimaju lidersku poziciju sa samo jednim bodom prednosti u odnosu na drugoplasirani Silkeborg. Ipak, ono što je najzanimljivije u vezi sa ovim ekipama jesu njihovi međusobni okršaji s obzirom na to da su prelazi bili veoma česta pojava u poslednjih nekoliko godina. Tako su se u periodu od aprila 2015. do aprila 2021. godine ovi timovi sastali ukupno 14 puta, a pritom su “zalomili“ u 3 navrata – prvi i treći u korist Viborga, a drugi u korist Fredericije. S obzirom na to da prelaz nismo videli ni na jednom od prethodnih 6 mečeva, tj. u poslednje 2 godine, možda je današnji prava prilika za to. Šta vi mislite, hoćemo li danas videti veliki prelaz i da li će to biti baš iz 1 u 2, čime bi Viborg najverovatnije osigurao prvo mesto?

2-1 (45,00) / 1-2 (22,00) / PR1 (17,00) / PR2 (7,50) – 0:3 (0:1)

Međusobne utakmice: Fredericia – Viborg (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje