Advertisement
BetWinner

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do dobitka.16:00 Waregem – KV Mechelen (Belgija – Jupiler League)

Za kraj vikenda izdvajamo utakmicu 13. kola belgijskog šampionata između Zulte Waregema i KV Mechelena. Mechelen nas je ispoštovao u avgustu protiv Cercle Brugge-a i doneo nam naplatu kvote 38 pa ćemo sa njima pokušati i danas. Ove dve ekipe su u prošlosti bile poznate po brojnim prelazima jer su samo u periodu od novembra 2013. do septembra 2016. godine ”zalomile” čak 4 puta i odradile i jedan ”7+”.  Kako je od poslednjeg prelaza u njihovoj režiji prošlo više od 4 godine, možda je ovo pravi trenutak da prekinu tu pauzu. Šta vi mislite, hoće li belgijski prvoligaši napraviti prelaz na ovom meču?

2-1 (33,00) / 1-2 (22,00) / PR1 (12,00) / PR2 (7,75) – 1:2 (0:1)

Međusobne utakmice: Waregem – KV Mechelen (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.