subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 22. oktobar 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.



17:05 Al-Taawon – Al-Nassr (Saudijska Arabija – Professional League)

Drugo kolo prvenstva Saudijske Arabije nam donosi utakmicu između Al Taawon-a i Al Nassr-a koja je na programu od 17 sati i 5 minuta. Domaćin je sezonu otvorio remijem protiv Al Faisaly-a (1:1), dok je gost poražen od Al Fateh-a (1:2). Ako bacimo pogled na prethodne susrete ova dva tima, možemo da primetimo da je u većini slučajeva slavio domaći tim. Pored toga, često smo mogli da vidimo i prelaze u njihovoj režiji, tačnije tip “2-1“ koji je od januara 2013. do aprila 2017. godine bio dobitan čak 4 puta, a pritom je svaki put slavio Al-Nassr. Nadamo se da će nakon tačno 3 godine pauze ovi timovi ponovo zalomiti. Šta vi mislite, da li je vreme za novi prelaz?

2-1 (28,00) / 1-2 (32,00) – 1:0 (0:0)

Međusobne utakmice: Al-Taawon – Al-Nassr (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje