U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


16:00 Billericay – Tonbridge (Engleska – National League South)

Utakmica koju izdvajamo za danas odigraće se sa početkom od 16 časova, u okviru šeste lige Engleske, a u pitanju je duel između Billericay Towna i Tonbridge Angelsa. Kao što možemo da vidimo i na slici ove dve ekipe su se u poslednje četiri godine sastale ukupno 6 puta, a pritom su napravile 3 velika prelaza – prvi u korist današnjeg domaćina, a drugi i treći u korist današnjeg gosta. S obzirom na to da i Billericay i Tonbridge ove sezone igraju na gol više, kao i da su prelazi bili vrlo česta pojava na njihovim susretima, svakako da vredi pokušati prelazima i danas, a nadamo se da ćemo imati dovoljno sreće. Šta vi mislite o ovoj utakmici?

2-1 (33,00) / 1-2 (23,00) / PR1 (11,00) / PR2 (8,00) – 0:1 (0:1)


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.