Advertisement
BetWinner

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.


20:30 Wacker Innsbruck – Austria Lustenau (Austrija – 2. Liga)U okviru pretposlednjeg, 29. kola austrijske druge lige sastaće se Wacker Innsbruck i Austria Lustenau. O susretima ove dve ekipe i smo već pisali nekoliko puta, pa zaista nema potrebe trošiti reči. Nadamo se da će nakon dva meča bez prelaza konačno napraviti isti, a kako bodovi nisu potrebni ni jednoj strani prilika je idealna.

1-2 (33,00) / 2-1 (22,00)

Međusobne utakmice: Wacker Innsbruck – Austria Lustenau (www.flashscore.com)

20:30 Juniors – Liefering (Austrija – 2. Liga)

Što se tiče druge lige Austrije, skrećemo vam pažnju i na utakmicu između Juniorsa i Lieferinga. Iako su se oni do sada sastali samo 3 puta i pritom nisu ”zalomili” niti jednom, ovaj meč nam je zanimljiv zbog činjenice da je Liefering jedini tim u ligi koji nema veliki prelaz. Da li je došlo vreme za jedan?

1-2 (18,00) / 2-1 (35,00)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here