sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 24. maj 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


17:00 Beitar Tel Aviv – Ramat Hasharon (Izrael – Leumit League)

Sa početkom od 17 sati po našem vremenu odigraće se utakmica poslednjeg, 37. kola izraelske Leumit League gde će se u okviru grupe za promociju sastali Beitar Tel Aviv i Ramat Hasharon. Ove dve ekipe se nalaze u donjem delu tabele i samim tim završnicu sezone dočekuju bez rezultatskog pritiska. U takvoj situaciji sa pravom možemo da se nadamo preokretu ili prelazu, a što je najinteresantnije ove dve ekipe su nam to već priredile 4 puta u poslednjih 6 godina (3 za Beirat Tel Aviv i 1 za Ramat Hasharon). Sve u svemu, veoma zanimljiv duel za rubriku “potencijalni prelazi“ sa čime se očigledno slažu i domaće kladionice koje su ga izbacile iz ponude. Ako ništa drugo vredi pokušati sa LIVE klađenjem. Srećno!

2-1 (28,00) / 1-2 (32,00) / PR1 (13,00) / PR2 (16,00) – 1:0 (1:0)

Međusobne utakmice: Beitar Tel Aviv – Ramat Hasharon (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje