Advertisement
BetWinner

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do dobitka.18:15 Basel – Lausanne (Švajcarska – Super League)

Za danas vam izdvajamo samo jednu utakmicu, ali koja je itekako vredna pažnje. Od 18 sati i 15 minuta u sklopu petog kola švajcarskog šampionata sastaju se Basel i Lausanne, šestoplasirani i petoplasirani tim na tabeli. Ove dve ekipe jednostavno obožavaju da prave prelaze, što pokazuje i podatak da su ”zalomili” čak 5 puta na 6 utakmica odigranih između 8. jula 2016. i 9. septembra 2017. godine, od čega jednom i uz 7 postignutih golova. S obzirom na to da Basel i Lausanne nisu odradili prelaz već pune tri godine, nadamo se da će to učiniti baš danas.

2-1 (24,00) / 1-2 (33,00) / PR1 (8,00) / PR2 (12,00) – 2:1 (1:0)

Međusobne utakmice: Basel – Lausanne (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.