Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.19:45 Stomil Olsztyn – Zaglebie Sosnowiec (Poljska – Division 1)

Stomil Olsztyn i Zaglebie Sosnowiec sastaće se ovog petka, od 19 sati i 45 minuta, u sklopu 5. kola poljske Division 1, a reč je o duelu šesnaestoplasiranog i jedanaestoplasiranog tima na tabeli. Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale ukupno 9 puta, gde smo mogli da vidimo 1 pobedu Stomila, 2 remija kao i 6 pobeda Zaglebja. Ono što nam je mnogo interesantnije od toga jeste da smo mogli da vidimo i 2 velika prelaza, oba puta u korist današnjeg gosta, a jednom čak i pri rezultatu 5:1. Šta vi mislite, hoće li zalomiti i danas?

1-2 (35,00) / 2-1 (30,00)

Međusobne utakmice: Stomil Olsztyn – Zaglebie Sosnowiec (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.