Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.20:45 Boreham Wood – Woking (Engleska – National League)

Nakon jučerašnjeg duela u kojem je došlo do preokreta, ali ne i do prelaza, izdvajamo vam meč iz Engleske, tačnije petog ranga takmičenja te zemlje. Ekipe Boreham Wood i Woking sastaju se od 20 sati i 45 minuta, u sklopu 6. kola National League, pred koje domaćin zauzima šesnaesto, a gost četvrto mesto. Ovim ekipama veliki prelazi definitivno nisu stran pojam, a isti su napravili čak 2 puta na 3 utakmice odigrane između decembra 2015. i oktobra 2016. godine. Kako je od poslednjeg ”loma” prošlo tačno 4 godine, tokom kojih su se ovi timovi sastali još 5 puta, nadamo se da ćemo isti videti i danas. Srećno.

2-1 (27,00) / 1-2 (40,00) / PR1 (9,25) / PR2 (14,00) – 1:0 (1:0)

Međusobne utakmice: Boreham Wood – Woking (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.