petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 27. septembar 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.



18:00 Mjondalen – Viking (Norveška – Eliteserien)

Danas vam skrećemo pažnju samo na jednu utakmicu, ali se nadamo da će baš ove dve ekipe biti one koje će nas ispoštovati. Sa početkom od 18 časova, u sklopu 19. kola norveškog šampionata, sastaju se pretposlednji Mjondalen i sedmoplasirani Viking. Ako bacimo pogled na rezultate sa njihovih prethodnih susreta (ukupno 7) moći ćemo da primetimo veoma interesantan niz koji podseća na saradnju. Naime, u sezonama 2015 i 2018 i jedan i drugi tim su zabeležili po jednu pobedu, da bi tokom sezone 2019 bio viđen remi pa pobeda Vikinga. Nakon remija u prvom delu sezone 2020, po nekom pravilu deluje da je na redu pobeda Mjondalena. Povrh svega toga, ovim ekipama nisu strani ni veliki prelazi, jer su iste napravili čak 2 puta na tih 7 utakmica, tj. na mečevima odigranim u novembru 2015. i novembru 2018. godine, gde je oba puta do pobede nakon preokreta došao Viking. Sve u svemu, veoma interesantan meč i svakako da treba obratiti pažnju na njega.

1-2 (27,00) / 2-1 (33,00)

Međusobne utakmice: Mjondalen – Viking (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje