četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 28. avgust 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.



20:00 Laval – Avranches (Francuska – National)

Prva utakmica na koju vam skrećemo pažnju odigraće se u sklopu treće lige Francuske između Lavala i Avranchesa. Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale svega 6 puta, ali su za to vreme napravile čak 2 velika prelaza, oba u korist današnjeg gosta. S obzirom na to da nisu “zalomili“ na prethodna 4 meča svakako da vredi ispratiti na manji ulog.

1-2 (44,00) / 2-1 (34,00)

Međusobne utakmice: Laval – Avranches (www.flashscore.com)

20:45 Galway – Shelbourne (Irska – FAI Cup)

Što se tiče drugog predloga, u pitanju meč kupa Irske između Galwaya i Shelbourna koji smo već pokrili u jednom članku. Ipak, zbog činjenice da im ni veliki prelaz nije stran pojam, to ćemo učini i ovde. Naime, ovi timovi su u poslednjih 6 godina odigrali ukupno 9 utakmica, od čega 7 zvaničnih, a pritom su napravili 2 prelaza – prvi u korist Galwaya, a drugi u koristi Shelbournea. Šta mislite, hoće li to učiniti i danas?

1-2 (28,00) / 2-1 (42,00)

Međusobne utakmice: Galway – Shelbourne (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje