Advertisement
BetWinner

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do dobitka.20:45 Mouscron – Club Brugge (Belgija – Jupiler League)

Utakmica koju smo izdvojili za danas odigraće se od 20 sati i 45 minuta u sklopu 14. kola belgijske Jupiler League. Reč je o duelu između poslednjeplasiranog Mouscron-a i trenutnog lidera na tabeli, Club Brugge-a. Ove dve ekipe su do sada odigrale ukupno 12 međusobnih utakmica, a interesantno je da smo od poslednjih 10 na čak njih 3 mogli da vidimo veliki prelaz (2 u korist današnjeg gosta i 1 u korist današnjeg domaćina). S obzirom na to da su već ”lomili” u prošlosti, kao i da je Club Brugge pre samo 4 dana imao teško gostovanje u Dortmundu, svakako da bi trebalo obratiti pažnju na ovaj meč. Nije isključeno da dođe i do nekog preokreta.

2-1 (70,00) / 1-2 (23,00) / PR1 (23,00) / PR2 (7,60) – 0:0 (0:0)

Međusobne utakmice: Mouscron – Club Brugge (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.