utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 29. jun 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.


18:00 Cracovia – Pogon  Szczecin (Poljska – Ekstraklasa)

Prvi predlog za danas odnosi se na utakmicu poljskog šampionata u kojoj će se sastati Cracovia i Pogon, ekipe koje zauzimaju poslednja dva mesta na tabeli sa istim brojem bodova. Može se reći da je sezona za njih završena s obzirom na to da imaju 9 bodova manje od pozicije koja vodi u Evropu. Time se stvara idealna prilika za potencijalni prelaz, koji smo u njihovoj režiji već mogli da vidimo 2 puta u poslednje 3 godine.

2-1 (29,00) / 1-2 (45,00)


19:00 Varbergs – Falkenbergs (Švedska – Allsvenskan)

Okršaj Varbergs i Falkenbergsa smo već pokrili u okviru H2H kategorije, ali ćemo zbog veoma interesantnih rezultata to učiniti i ovde. Na poslednjih 6 međusobnih utakmica ovi timovi su “zalomili“ čak 2 puta – oba puta u korist Falkenbergsa i uz veliki broj postignutih pogodaka. Nadamo se da će nakon 3 meča “pauze“ švedski prvoligaši konačno napraviti još jedan prelaz. Srećno.

2-1 (30,00) / 1-2 (40,00)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje