Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.


18:00 Cracovia – Pogon  Szczecin (Poljska – Ekstraklasa)

Prvi predlog za danas odnosi se na utakmicu poljskog šampionata u kojoj će se sastati Cracovia i Pogon, ekipe koje zauzimaju poslednja dva mesta na tabeli sa istim brojem bodova. Može se reći da je sezona za njih završena s obzirom na to da imaju 9 bodova manje od pozicije koja vodi u Evropu. Time se stvara idealna prilika za potencijalni prelaz, koji smo u njihovoj režiji već mogli da vidimo 2 puta u poslednje 3 godine.

2-1 (29,00) / 1-2 (45,00)


19:00 Varbergs – Falkenbergs (Švedska – Allsvenskan)

Okršaj Varbergs i Falkenbergsa smo već pokrili u okviru H2H kategorije, ali ćemo zbog veoma interesantnih rezultata to učiniti i ovde. Na poslednjih 6 međusobnih utakmica ovi timovi su ”zalomili” čak 2 puta – oba puta u korist Falkenbergsa i uz veliki broj postignutih pogodaka. Nadamo se da će nakon 3 meča ”pauze” švedski prvoligaši konačno napraviti još jedan prelaz. Srećno.

2-1 (30,00) / 1-2 (40,00)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.