petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 30. avgust 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.



18:00 Riga FC – RFS (Letonija – Optibet Virsliga)

U okviru 17. kola Optibet Virslige odigraće se utakmica između Rige i RFS-a, a u pitanju je derbi glavnog grada Letonije. Ono što je interesantno u vezi sa ove dve ekipe jeste to da smo na njihovim susretima često mogli da vidimo preokrete, a u poslednje dve godine to je bio slučaj čak 3 puta. S obzirom na to da Riga i RFS nisu “zalomili“ ni na jednoj od prethodnih 6 utakmica, nadamo se da će to učiniti na današnjem meču.

1-2 (35,00) / 2-1 (27,00)

Međusobne utakmice: Riga FC – RFS (www.flashscore.com)

19:00 Zlate Moravce – Dunajska Streda (Slovačka – Fortuna Liga)

Drugi potencijalni prelaz nam stiže iz prvenstva Slovačke gde će Zlate Moravce ugostiti Dunajsku Stredu. Kao što je to slučaj kod Letonaca, i ove dve ekipe obožavaju da prave prelaze. Od maja 2017. godine su odigrali 7 utakmica, a pritom je do preokreta rezultata došlo na 3 meča. Interesantno je da je svaki put na poluvremenu slavio domaćin (Zlate Moravce), da bi do 3 boda uvek dolazio gost (Dunajska Streda) i to rezultatom 1:2. Šta vi mislite, hoće li Slovaci ponovo zalomiti?

1-2 (26,00) / 2-1 (40,00)

Međusobne utakmice: Zlate Moravce – Dunajska Streda (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje