sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 31. jul 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.



20:30 Thun – Basel (Švajcarska – Super League)

U pretposlednjem, 35. kolu švajcarskog šampionata odigraće se utakmica između Thuna i Basela, odnosno ekipa koje zauzimaju deveto i treće mesto na tabeli.

Ovi timovi su se u prošlosti sastali mnogo puta, a samo od februara 2011. godine odigrali su čak 38 utakmica. Ovaj period nam je zanimljiv zbog činjenice da su Thun i Basel tokom njega napravili 3 velika prelaza, svaki put uz 5 ili 6 pogodaka na meču. Kako je današnji gost jedan od retkih timova u ligi koji ove sezone nema “lom“, verujemo da je pravo vreme za jedan.

1-2 (25,00) / 2-1 (23,00)


20:30 Sion – Young Boys (Švajcarska – Super League)

Švajcarska Super Liga nam donosi i utakmicu između Siona i Young Boysa. Što se tiče ove dve ekipe, domaćin se, sa istim brojem bodova kao i Thun, nalazi na vrhu zone za ispadanje, dok su gosti trenutno prvoplasirani i potreban im je 1 poen kako bi osigurali titulu.

Kao što je to bio slučaj kod Thuna i Basela, ni međusobni susreti ova dva tima nisu mogli da prođu bez interesantnih rezultata, pa smo tako od marta 2016. godine (na ukupno 17 utakmica) imali priliku da vidimo čak 3 velika prelaza – svaki put uz trijumf Young Boysa i bar 5 golova na meču. Šta vi mislite, hoće li i danas “zalomiti“?

1-2 (23,00) / 2-1 (45,00)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje