Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.20:30 Thun – Basel (Švajcarska – Super League)

U pretposlednjem, 35. kolu švajcarskog šampionata odigraće se utakmica između Thuna i Basela, odnosno ekipa koje zauzimaju deveto i treće mesto na tabeli.

Ovi timovi su se u prošlosti sastali mnogo puta, a samo od februara 2011. godine odigrali su čak 38 utakmica. Ovaj period nam je zanimljiv zbog činjenice da su Thun i Basel tokom njega napravili 3 velika prelaza, svaki put uz 5 ili 6 pogodaka na meču. Kako je današnji gost jedan od retkih timova u ligi koji ove sezone nema ”lom”, verujemo da je pravo vreme za jedan.

1-2 (25,00) / 2-1 (23,00)


20:30 Sion – Young Boys (Švajcarska – Super League)

Švajcarska Super Liga nam donosi i utakmicu između Siona i Young Boysa. Što se tiče ove dve ekipe, domaćin se, sa istim brojem bodova kao i Thun, nalazi na vrhu zone za ispadanje, dok su gosti trenutno prvoplasirani i potreban im je 1 poen kako bi osigurali titulu.

Kao što je to bio slučaj kod Thuna i Basela, ni međusobni susreti ova dva tima nisu mogli da prođu bez interesantnih rezultata, pa smo tako od marta 2016. godine (na ukupno 17 utakmica) imali priliku da vidimo čak 3 velika prelaza – svaki put uz trijumf Young Boysa i bar 5 golova na meču. Šta vi mislite, hoće li i danas ”zalomiti”?

1-2 (23,00) / 2-1 (45,00)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.