U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


18:00 Esbjerg – Hobro (Danska – 1st Division)

Ovog četvrtka, sa početkom od tačno 18 časova, odigraće se utakmica 23. kola danske 1st Division, tačnije relegacione grupe, između trećeplasiranog Esbjerga i četvrtoplasiranog Hobroa. Ova utakmica nam je zapala za oko zbog činjenice da su samo na poslednjih 8 susreta, odigranih od juna 2020. do februara 2022. godine, Esbjerg i Hobro uspeli da odrade čak 3 velika prelaza – prva dva uz pobedu današnjeg gosta i treći u korist domaćina. Pored toga, na dve utakmice smo mogli da vidimo bar sedam postignutih pogodaka i tip “7+“, a kod jedne od njih došlo je i do preokreta bez prelaza, kada je Hobro vodio sa 2:1 (u 21. minutu) da bi do kraja prvog poluvremena Esbjerg okrenuo na 4:2. Sve u svemu, radi se o vrlo interesantnom duelu, a nadamo se da ćemo i ovog puta videti prelaz. Srećno.

2-1 (28,00) / 1-2 (35,00) / PR1 (9,50) / PR2 (13,00) – 2:2 (2:1)

Međusobne utakmice: Esbjerg – Hobro (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.