U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


20:45 Bala Town – Caernarfon Town (Vels – Cymru Premier)

Za danas izdvajamo utakmicu osamnaestog kola velške Cymru Premier lige u kojoj će se od 20 sati i 45 minuta po našem vremenu sastati petoplasirani Bala Town i trenutno sedmi tim na tabeli – Caernarfon Town. Ovi klubovi su se u poslednjih pet godina sastali ukupno 12 puta, a zanimljivo je da su tokom tog perioda napravili čak 5 velikih prelaza, od kojih su prvi, treći i peti bili u korist današnjeg domaćina (uz jedan 7+) i preostala dva u korist gosta. S obzirom na to da se radi o ekipama koje ove sezone i postižu i primaju dosta golova, nije nemoguće da i ovog puta vidimo neki preokret. Šta vi mislite?

2-1 (21,00) / 1-2 (35,00) / PR1 (7,30) / PR2 (13,00) – 3:0 (1:0)

Međusobne utakmice: Bala – Caernarfon (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.