petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 4. septembar 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.



15:00 Johor DT – Perak (Malezija – Super League)

Od 15 sati po našem vremenu odigraće se utakmica šestog kola malezijske Super Lige u kojoj će se sastati prvoplasirani Johor i trećeplasirani Perak. Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale zaista mnogo puta, pa zbog toga nije iznenađenje da smo na njihovim susretima mogli da vidimo i prelaze. Naime, Johor i Perak su od aprila 2015. do jula 2017. godine “zalomili“ čak 3 puta i to svaki put u korist domaćina, rezultatom 2:1. S obzirom na to da veliki prelaz nismo videli ni na jednoj od prethodnih 6 utakmica, nadamo se da će konačno prekinuti tu “pauzu“.

1-2 (44,00) / 2-1 (22,00)

Međusobne utakmice: Johor DT – Perak (www.flashscore.com)

17:00 Pogon Szczecin II – Kleczew (Poljska – III LIga, Group II)

Naš drugi predlog za danas odnosi se na utakmicu poljske III Lige, tj. četvrtog ranga takmičenja, gde će se od 17 sati sastali Pogon Szczecin II i Kleczew, ekipe koje zauzimaju deveto i devetnaesto mesto na tabeli. Za razliku od Malajaca, ove dve ekipe nisu odigrale mnogo međusobnih utakmica (ukupno 7), ali su ipak umeli da “zalome“. To su učinili čak 2 puta u poslednje dve godine i to na dve vezane utakmice, a oba puta je Pogon II vodio na poluvremenu da bi Kleczew slavio na kraju. Šta vi mislite, hoće li Poljaci ponovo napraviti veliki prelaz?

1-2 (31,00) / 2-1 (20,00)

Međusobne utakmice: Pogon Szczecin II – Kleczew (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje