četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 5. april 2022.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


20:45 AFC Wimbledon – Charlton Athletic (Engleska – League One)

Za ovaj utorak izdvajamo utakmicu treće lige engleske, poznatije kao League One, u kojoj će se sastati AFC Wimbledon i Charlton Athletic. Ovaj meč je prvobitno bio zakazan za 26. decembar, kada je odložen zbog problema sa koronavirusom u taboru Charltona. Isti tim je krajem marta zatražio novo odlaganje, ali zbog izostanaka usled reprezentativnih obaveza.

Što se tiče već odigranih utakmica, ove dve ekipe su se od septembra 2016. godine sastale ukupno 13 puta, a za to vreme su odradile čak 4 velika prelaza (dva za Wimbledon i dva za Charlton). Pored toga, imali smo priliku da vidimo i jedan “7+“, dok je na poslednjem odigranom susretu došlo do preokreta bez prelaza u korist domaćina. S obzirom na to da im prelazi nisu strani, kao i Charlton spada među tri tima u ligi koji posle 40 od 46 odigranih kola ni jednom nisu “zalomili“, današnji meč vredi ispratiti na sitno. Srećno!

2-1 (33,00) / 1-2 (40,00) / PR1 (15,00) / PR2 (11,00) – 1:1 (0:0)

Međusobne utakmice: AFC Wimbledon – Charlton (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje