utorak, 28. novembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 5. jul 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


20:00 Selfoss – Thor Akureyri (Island – Inkasso-deildin)

Ovu nedelju započinjemo utakmicom između Selfossa i Thor Akureyrija koja će se odigrati sa početkom od 20 sati po našem vremenu i to u okviru 10. kola islandske Inkasso-deildin, odnosno drugog ranga takmičenja. Iako su se ove dve ekipe poslednji put sastale u septembru 2018. godine trebalo bi napomenuti da su nam na 8 susreta odigranih pre toga doneli čak 3 velika prelaza, kao i 1 običan preokret kada je domaćin vodio do 29. minuta nakon čega je gost postigao golove u 33. i 46. minutu i tako slavio sa 2:3. Takođe, jedan od “velikih prelaza“ završen je ubedljivih preokretom sa 2:0 na 3:5 što je definitivno najzanimljiviji duel u njihovoj režiji. Ovde zaista ne moramo da trošimo reči, radi da se o ekipama koje su ranije obožavale da prave prelaze, a nadamo se da će tako biti i danas. Šta vi mislite, hoće li Selfoss i Thor Akureyri “zalomiti“ i na prvom zvaničnom susretu posle 3 godine?

2-1 (25,00) / 1-2 (22,00) / PR1 (7,75) / PR2 (8,50) – 1:1 (0:1)

Međusobne utakmice: Selfoss – Thor Akureyri (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje