petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 6. avgust 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.



19:00 Hacken – Norrkoping (Švedska – Allsvenskan)

Utakmicu između Hackena i Norrkopinga smo već pokrili u H2H rubrici („Slavili su 10 puta u nizu, a kvota za novu pobedu je čak 2,40!„), ali ćemo to učiniti ovde. Ono što je veoma interesantno u vezi sa međusobnim okršajima ova dva tima jeste to da smo u poslednje 4 godine imali priliku da vidimo čak 3 velika prelaza i to jedan za drugim, a svaki put je do pobede nakon preokreta došao Norrkoping. Hoće li nakon kratke pauze konačno zalomiti?

1-2 (30,00) / 2-1 (30,00)

Međusobne utakmice: Hacken – Norrkoping (www.flashscore.com)

19:00 Kalmar – Orebro (Švedska – Allsvenskan)

I drugi predlog za danas se odnosi na švedski šampionat, a sada je reč o utakmici između Kalmara i Orebroa. Kao što je to bio slučaj kod Hackena i Norrkopinga i ove dve ekipe su na svojim susretima pravile velike prelaze, ali su to učinili tek 3 puta na prethodnih 16 utakmica i poslednji put tokom 2016. godine. Šta vi mislite, da li je ovo slučajnost ili nešto više?

1-2 (40,00) / 2-1 (30,00)

Međusobne utakmice: Kalmar – Orebro (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje