U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


20:00 Eindhoven – Volendam (Holandija – Eerste Divisie)

Ovog vikenda počinje veliki broj liga, a jedna od njih je i holandska Eerste Divisie. Sa početkom od tačno 20 sati po našem vremenu odigraće se utakmica između Eindhovena i Volendama, ekipa koje su prethodnu sezonu završile na 15. odnosno 6. poziciji. Razlog zbog kojeg smo za “potencijalne prelaze“ odabrali baš ovaj duel leži u činjenici da su Eindhoven i Volendam odradili čak 4 prelaza za samo četiri godine (tj. na ukupno 11 odigranih utakmica), dok su nam u jednom navratu priredili i preokret bez prelaza, kada gosti su poveli u 47. minutu, a domaći okrenuli na 2:1 već do 58. minuta. S obzirom na to da su 3 od naveden 4 prelaza prelaza bila u korist Eindhovena, a samo 1 u korist Volendama možda je ovo prava prilika da favorizovani gosti smanje odnos na 3 prema 2. Šta vi mislite?

2-1 (35,00) / 1-2 (22,00) / PR1 (13,00) / PR2 (7,50) – 2:2 (1:2)


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.