petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 6. mart 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


15:30 Cefn Druids – Barry Town (Vels – Cymru Premier)

Za prvi dan vikenda izdvajamo utakmicu desetog kola velškog šampionata, Cymru Premier League, u kojoj će se od 15 sati i 30 minuta po našem vremenu sastati pretposlednji Cefn Druids i četvrtoplasirani Barry Town. Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale mnogo puta, ali uz pauzu od čak 13 godina, pa ćemo u obzir uzeti samo poslednjih 8 susreta. Tokom tog perioda su nam priredili čak 3 velika prelaza, od čega prvi u korist Druidsa, a preostala dva u korist Barry-a. Takođe, poslednji meč na kojem smo videli prelaz završen je i sa čak 7 postignutih golova. Sve u svemu, veoma interesantna utakmica, pa se nadamo da će nakon kraće pauze ponovo “zalomiti“. Srećno!

2-1 (40,00) / 1-2 (22,00) / PR1 (14,00) / PR2 (7,60) – 0:1 (0:1)

Međusobne utakmice: Druids – Barry (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje