U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do dobitka.18:00 Fredericia – Viborg (Danska – 1st Division)

Ekipe Fredericia i Viborg sastaće se ovog petka od 18 časova, a reč je o utakmici 11. kola danske 1st Division. Uoči ovog duela domaćin se nalazi na 4. poziciji, dok gosti zauzimaju 1. mesto na tabeli. Iako su se ovi timovi u prošlosti sastali mnogo puta, zbog čega ni prelazi nisu veliko iznenađenje, trebalo bi napomenuti da smo samo u poslednjih 5 godina mogli da vidimo čak 3 “loma“, od čega 2 u korist Viborga i 1 u korist Fredericie. Kako su od poslednjeg prelaza odigrane još 3 utakmice bez istog, svakako da današnji meč vredi ispratiti na manji ulog. Srećno!

2-1 (33,00) / 1-2 (23,00) / PR1 (12,00) / PR2 (7,75) – 1:1 (0:1)

Međusobne utakmice: Fredericia – Viborg (www.flashscore.com)

*PR 1 – Gost vodi u bilo kom trenutku utakmice, Domaćin pobeđuje na kraju utakmice.
*PR 2 – Domaćin vodi u bilo kom trenutku utakmice, Gost pobeđuje na kraju utakmice.


Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.