U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


18:45 Helmond – Dordrecht (Holandija – Eerste Divisie)

Ekipe Helmonda i Dordrechta sastaće se ovog petka, u okviru 21. kola Eerste Divisie, odnosno drugog ranga takmičenja Holandije. Domaćin se u ovom trenutku nalazi na 16. poziciji, sa ukupno 20 osvojenih bodova, dok gosti imaju samo 11 poena i zauzimaju poslednje, 20. mesto na tabeli. Ono što je interesantno u vezi sa ovim ekipama jeste činjenica da su se Helmond i Dordrecht sastali ukupno 13 puta, u periodu od oktobra 2015. do oktobra 2021. godine, a da su za to vreme odradili čak 4 velika prelaza. Prva tri puta je do preokreta došao Dordrecht, svaki put kao gost i pri rezultatu 1:2, dok smo u januaru prošle godine mogli da vidimo preokret Helmonda uz ukupno 7 golova na meču. O tom duelu smo pisali u ovoj rubrici i tada smo naplatili kvotu 24, pa se istom scenariju nadamo i danas. Srećno ako ispratite!

2-1 (22,00) / 1-2 (40,00) / PR1 (7,25) / PR2 (14,00) – 1:2 (0:0)

Međusobne utakmice: Helmond – Dordrecht (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.