petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 9. avgust 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.



20:30 Rosenborg – Sarpsborg (Norveška – Eliteserien)

Sa početkom od 20 sati i 30 minuta, u sklopu 13. kola norveškog Eliteseriena, sastaće se šestoplasirani Rosenborg i jedanaestoplasirani Sarpsborg. Na navedeni okršaj vam skrećemo pažnju zbog činjenice da smo na njihovim međusobnim utakmicama često mogli da vidimo popularne “velike prelaze“. Rosenborg i Sarpsborg su do sada odigrali ukupno 17 međusobnih utakmica, dok su na poslednjih 14 susreta “zalomili“ čak 3 puta, svaki put u korist današnjeg domaćina. U dosadašnjem toku sezone ni jedan od ova dva tima nije napravio veliki prelaz, pa se nadamo da će to učiniti danas.

1-2 (40,00) / 2-1 (30,00)

Međusobne utakmice: Rosenborg – Sarpsborg (www.flashscore.com)

20:30 Čukarički – Rad (Srbija – Super Liga)

Drugi meč će se odigrati u istom terminu, ali u okviru 3. kola srpske Super Lige gde će Čukarički dočekati Rad. Iako godinama unazad susreti ova dva tima nisu bili poznati po prelazima, u poslednje dve sezone situacija je počela da se menja. Beogradski timovi su od novembra 2018. godine odigrali ukupno 5 utakmica (3 ligaške) i pritom su napravili čak 2 prelaza, a oba puta je do pobede došao Čukarički. Šta mislite, hoće li tako biti i danas?

1-2 (75,00) / 2-1 (26,00)

Međusobne utakmice: Čukarički – Rad Beograd (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje