Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.20:30 Rosenborg – Sarpsborg (Norveška – Eliteserien)

Sa početkom od 20 sati i 30 minuta, u sklopu 13. kola norveškog Eliteseriena, sastaće se šestoplasirani Rosenborg i jedanaestoplasirani Sarpsborg. Na navedeni okršaj vam skrećemo pažnju zbog činjenice da smo na njihovim međusobnim utakmicama često mogli da vidimo popularne ”velike prelaze”. Rosenborg i Sarpsborg su do sada odigrali ukupno 17 međusobnih utakmica, dok su na poslednjih 14 susreta ”zalomili” čak 3 puta, svaki put u korist današnjeg domaćina. U dosadašnjem toku sezone ni jedan od ova dva tima nije napravio veliki prelaz, pa se nadamo da će to učiniti danas.

1-2 (40,00) / 2-1 (30,00)

Međusobne utakmice: Rosenborg – Sarpsborg (www.flashscore.com)

20:30 Čukarički – Rad (Srbija – Super Liga)

Drugi meč će se odigrati u istom terminu, ali u okviru 3. kola srpske Super Lige gde će Čukarički dočekati Rad. Iako godinama unazad susreti ova dva tima nisu bili poznati po prelazima, u poslednje dve sezone situacija je počela da se menja. Beogradski timovi su od novembra 2018. godine odigrali ukupno 5 utakmica (3 ligaške) i pritom su napravili čak 2 prelaza, a oba puta je do pobede došao Čukarički. Šta mislite, hoće li tako biti i danas?

1-2 (75,00) / 2-1 (26,00)

Međusobne utakmice: Čukarički – Rad Beograd (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.