sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 9. oktobar 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


17:30 Audax Italiano – Palestino (Čile – Primera Division)

S obzirom na to da je u čileanskoj Primeri Division, u kojoj su veliki prelazi bili česta pojava u ranijem toku sezone, ponovo nastupila pauza sa istima danas ćemo se okrenuti baš jednoj od utakmica iz te lige – između Audax Italiana i Palestina. Ovako nešto smo već uradili 26. septembra kada su Čileanci pauzirali pune 2 nedelje, ali je na kraju prelaz viđen na drugoj utakmici tog dana, samo nekoliko sati ranije. Duel trenutno drugoplasiranog i trinaestoplasiranog tima na tabeli dolazi tačno 13 dana kasnije, a kako su Audax i Palestino već imali 3 prelaza u prošlosti (2:1 u korist današnjeg gosta) verujemo da je ovo idealna prilika za još jedan. Srećno ako ispratite!

2-1 (30,00) / 1-2 (40,00) / PR1 (9,50) / PR2 (14,00) – 2:3 (0:2)


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje