U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi košarka” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Baš kao i na fudbalskim mečevi, ovi tipovi nam donose odlične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka, a čini se da su košarkaški prelazi lakši za prolazak.


03.01.2021. Ormanspor – Bursaspor 2-1 (6,80)

13.01.2021. Unicaja – Joventut 1-2 (7,50)


19:04 Jamtland – Umea (Švedska košarka)

Danas nam je pažnju privukao meč iz Švedske lige, gde će domaći Jamtland dočekati Umeu. Ovi timovi su u prethodna 5 međusobna susreta, čak 3 puta došli iz prelaza, poslednji meč odigran u decembru vodila je Umea, dok je Jamtland slavio u gostima, isto se desilo i u februaru prošle godine, dok je u oktobru 2019-te godine, Umea vodila u gostima 8 poena razlike, da bi na kraju meča domaćin preokrenuo i slavio sa 3 razlike. Deluje zanimljivo i svakako vredno ispratiti.


2-1 () / 1-2 ()


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.