petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi košarka – 03.01.2021

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi košarka” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Baš kao i na fudbalskim mečevi, ovi tipovi nam donose odlične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka, a čini se da su košarkaški prelazi lakši za prolazak.


16:00 Unics Kazan – Saratov (VTB liga)

Za prvi meč u novoj rubrici na sajtu odabrali smo par iz VTB lige, gde će Uniks dočekati Saratov, razlog za odabri ovog meča jeste tradcija koja nam kaže da je na 4 od prethodnih 5 mečeva viđen prelaz, tj. jedan od rivala je vodio na poluvremenu, da bi potom na kraju meču drugi tim slavio. Zanimljivo je da je svaki od ovih mečeva dobio Uniks, bez obzira u čijoj dvorani su igrani. Sve utakmice igrane su u periodu od 2017-te do 2020-te, a da li ćemo opet videti prelaz na meču ovih rivala, videćemo danas. Nadamo se da će se tradicija nastaviti i da ćemo opet videti novi prelaz na meču ovih timova.

2-1 (6,05) / 1-2 (8,00)


18:00 Ormanspor – Bursaspor (Turska liga)
Na mečevima ovih turskih timova, videli smo 4 prelaza na prethodnih 7 međusobnih mečeva, tri pobede Bursaspora i jedan Ormanspora, mečevi su igrani u periodu od 2017-te do 2020-te. Dva tima sličnog kvaliteta sa dna tabele, mogli bi da nam prirede novi prelaz i dolazak solidne kvote.
2-1 (6,80) / 1-2 (5,95)

Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by Pexels from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje