četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potpisao je za „Trešnjice“

Nekada jedan od najtalentovanijih engleskih fudbalera – Džek Vilšir od danas je i oficijalno novi igrač – Bornumuta, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba.

29-godišnji vezista je sa upravom engleskog drugoligaša ugovorio saradnju do kraja aktuelne sezone (uz opciju produžetka), dolazi kao slobodan agent. Vilšir je predhodne tri sedmice i trenirao sa prvim timom Bornmuta, te je bilo pitanja vremena kada će potpisati ugovor sa popularnim „Trešnjicama“.

 

„Odličan je osećaj vratiti se i jedva čekam da započnem da igram. Znam puno igrača i osoblja ovde i drago mi je što su mi dozvolili da treniram u početku, a onda je to jednostavno otišlo dalje. Impresioniran sam trenerskim osobljem, načinom rada i ambicijama kluba da se vrati u Premier ligu. Svi delimo iste ambicije i radujem se što ću igrati svoju ulogu u pomaganju i postizanju ciljeva“, kazao je Vilšir.

On se tako ponovo vratio na stadion „Vitality“, jer je predhodno tu proveo i sezonu 2016/2017 kao pozajmljen fudbaler od strane londonskog Arsenala.

Fotografija preuzeta sa sajta: https://www.afcb.co.uk/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje