petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Povreda je prošlost!

 

Srpski teniser Novak Đoković uspešno je započeo ovogodišnju kampanju na Australijan openu. On je u prvom kolu bio bolji od Amerikanca Donalda Janga sa 3-0, po setovima 6:1 6:2 6:4.

Odmah na startu meča videlo se koliko je Đoković naoštren i željan igre. Odlično je riternirao, a Jangu je servis oduzeo dva puta i tako prvi set priveo kraju za svega 23 minuta igre.

Drugi set je bio još furiozniji. Đoković je leteo po terenu, a Jang prosto nije znao na koju stranu da servira Đokoviću, jer je ovaj sve vraćao. Epilog svega jeste tri oduzeta servisa i vođstvo od 5:0 u drugom setu. Tu je došlo do malog opuštanja kod Novaka. Jang uspeva da vrati jedan brejk, ali to nije bilo dovoljno za nešto više.

U trećem setu kako to obično kada je sve rešeno videli smo nešto veću borbu. Ipak, da ne dođe do nekih komplikacija Đoković se pobrinuo u trećem gemu kada je napravio brejk. Svoj servis je čuvao sigurno sve do kraja i na kraju slavio.

Novak Đoković će u drugom kolu igrati protiv Francuza Gaela Monfisa, a taj meč je na rasporedu u noći između srede i četvrtka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje