Povreda Pola Pogbe!

0

Igrač sredine terena Mančester Junajteda – Pol Pogba propustiće 29. kolo engleske Premijer lige zbog povrede zadnje lože. Francuz se povredio u jučerašnjem meču Lige Evrope u kom su ,,đavoli“ savladali Rostov rezultatom 1:0. Pogba je zbog povrede igru morao napustiti u 48. minutu meča.

Menadžer Junajteda Žoze Murinjo takođe je potvrdio vest da će Pogba biti van stroja za utakmicu protiv Midlsbroa u nedelju, kao i da Pogba neće biti u prilici da pomogne svojoj reprezentaciji u utakmicama koje slede. Trener  Francuske reprezentacije Dešamp takođe neće moći računati na Pola Pogbu za utakmicu koja se igra 25. marta protiv Luksemburga u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine, kao i za prijateljski meč koji Francuzi igraju protiv reprezentacije Španije tri dana kasnije tačnije 28. marta.

Još uvek se čekaju rezultati prvih analiza kako bi se utvrdilo koliko će Pogba odsustvovati sa terena.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here