četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Povrede u Seltiku se samo ređaju

Nismo navikli da ekipu Seltika tražimo na sredini tabele škotskog prvenstva, ali 3 poraza iz 6 ligaških utakmica jesu upalili alarm na Parkhedu. Ovako loš start Seltika nije viđen u prethodne 23 godine, a dovoljno govori podatak da su poslednju pobedu na strani u ligi ostvarili pre 7 meseci!

Pobedom protiv Raitha na poslednjem meču u okviru Liga Kupa moguće je da najavljuju izlazak iz krize, a jedna od glavnih prepreka na tom putu jesu i kadrovski problemi unutar kluba.

Naime, napadač Odsonne Edouard otišao je u Crystal Palace, Ryan Christie preselio se u Bournemouth, dok je Leigh Griffiths na pozajmici u Dundee-ju. Japanac Kyogo Furuhashi je na prvih 8 utakmica postigao 7 golova, ali ga je zadesila povreda tokom reprezentativne pauze i odsustvovaće još neko vreme. Kapiten ekipe Callum McGregor je takođe povređen, dok su na toj listi još James Forrest i švajcarski napadač Albian Ajeti, potom Greg Tejlor i poslednji u nizu je grčki napadač Giorgos Giakoumakis koji još čeka na debi.

Sve u svemu, ni malo lepa situacija u Seltiku, a u nedelju ih očekuje duel sa neugodnim i tvrdim Dandi Junajtedom koji na 6 mečeva ima bod više od Seltika i gol razliku svega 3:4.

Foto: Youtube

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje