petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Poznati parovi NBA Plejofa, pogledajte ko je favorit po kladionicama!

Sinoć su odigrane poslednje utakmice regularnog dela NBA sezone i sada sledi onaj pravi takmičarski deo gde će ekipe pokazati koliko zaista mogu.

Prema kladionicama prvi favorit za osvajanje prstena je Golden State Warriors (1.64), ekipa koja je dovela napadačko oružje Kevin Duranta koji se dobro uklopio u ekipu i uprkos sumnjama da nije u dobroj šuterskoj formi od kako se vratio nakon povrede (0-9 za 3pt u prva dva meča), sinoć je bio najefikasniji igrač Ratnika sa 29 poena i 5-7 pogođenih trojki. Osim defanzive, GSW su najbolja ofanzivna sila lige i tim koji postiže 113,2 poena na 100 poseda.

Branioc titule Cleveland Cavaliers (4.45) je drugi favorit i ekipa koja bila druga na Istoku. Ali neupitno je posle prošlosezonskog finala i preokreta sa 3-1 da imaju dovoljno mentalne snage da pariraju bilo kojoj ekipi. LeBron James je isticao kako su mu potrebna pojačanja te je dobio Kyle Korvera – 2. najboljeg trojkaša ove sezone sa 45% šuta. Ostaje da se vidi kako će se uklopiti centar Edy Tavares koji je bio odličan u Razvojnoj ligi.

Treća ekipa kojoj kladionice daju najviše šanse jeste San Antonio Spurs (6.90). Greg Popović nije mnogo menjao tim, osim što je na centarskim pozicijama doveo defanzivnu mašinu Dedmona, a sa klupe ulazi iskusni Pau Gasol koji je po procentima šuta za 3 poena prvi u ligi! Kawhi Leonard je spreman da ponovo osvoji titulu nakon 2014. godine.

Kladionice daleko manje šansi vide za ofanzivu James Hardena i Houston Rocketsa, baš kao i Boston Celticsa kojima daju koeficijente od 16.50.

Koeficijenti za osvajanje prstena u sezoni 2016-17

Parovi u 1. rundi Plejofa Istočne konferencije:

Boston Celtics (1) – Chicago Bulls (8)

Washington Wizards (4) – Atlanta Hawks (5)

Toronto Raptors (3) – Milwaukee Bucks (6)

Cleveland Cavaliers (2) – Indiana Pacers (7)

Parovi u 1. rundi Plejofa Zapadne konferencije:

Golden State Warriors (1) – Portland Trail Blazers (8)

Los Angeles Clippers (4) – Utah Jazz (5)

Houston Rockets (3) – Oklahoma City Thunder (6)

San Antonio Spurs (2) – Memphis Grizzlies (7)


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje