četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Poznati prvi polufinalisti Lige Šampiona!

U utorak veče na programu su bile prve dve revanš utakmice 1/4-finala Lige Šampiona, nakon kojih smo saznali i prva dva tima koja su obezbedila plasman u polufinale ovog takmičenja.

Barselona je opravdala ulogu favorita u dvomeču protiv Mančester Junajteda, te nakon trijumfa u prvoj utakmici na gostovanju (0:1), slavili su i pred svojim fanovima, ovoga puta rezultatom 3:0 (2:0). Golove za španski tim postigli su Lionel Mesi (dva u prvom), dok je sjajnim golom, Filipe Kutinjo u 61. minutu utakmice postavio konačan rezultat. Prvak Španije će za protivnika u polufinalu imati boljeg iz dvomeča Porto-Liverpul, gde engleski predstavnik ima prednost od dva pogotka iz prvog duela uoči revanša.

 

U drugom susretu dana, Ajaks je priredio novo, veliko iznenađenje, jer nakon eliminacije aktuelnog prvaka Evrope – Real Madrida u protekloj fazi, sada su „iza sebe“ ostavili i jednog od glavnih favorita za osvajenje Lige Šampiona, torinski Juventus. „Stara Dama“ je povela golom Kristijana Ronalda, ali se na odmor otišlo sa 1:1, jer je rezultat poravnao Doni van de Bek. U drugom delu igre holandski velikan je odigrao zaista sjajno i do pobede stigao nakon pogotka, Mathijsa de Lihta koji je u 67. minutu postavio i finalan skor na semaforu – 1:2. „Kopljanici“ će svog protivnika saznati sutra uveče, nakon meča između Mančester Sitija i Totenhema, gde londonski klub ima prednost od 1:0, ostvarenu u prvom duelu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje