četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Poznati su po neefikasnim susretima, ali i nerešenim ishodima

Šesnaesto kolo izraelske Leumit League donosi nam i utakmicu između Hapoel Ramat Gana i Hapoel Akkoa koja je na programu od tačno 14 sati po našem vremenu.

Hapoel Ramat Gan je od početka sezone ostvario 6 pobeda, 6 remija i 3 poraza te ovu utakmicu dočekuje kao petoplasirani tim na tabeli i to sa ukupno 24 boda.

Hapoel Akko, sa druge strane, zauzima 10. mesto na tabeli sa 20 osvojenih poena, dok na svom kontu ima 4 pobede, 8 remija kao i 3 poraza.

Međusobne utakmice: Hap. Ramat Gan – Hapoel Akko (www.flashscore.com)

Što se tiče dosadašnjih okršaja ova dva tima, možemo da primetimo da ni Hapoel Ramat Gan ni Hapoel Akko nisu bili preterano raspoloženi za napadački fudbal jer su na poslednjih 8 utakmica uspeli da postignu samo 9 golova.

Samim tim, ne čudi činjenica da je tip “0-2“ (1,65) bio dobitan na svakom meču, ali je svakako interesantno to što je 6 od 8 utakmica završeno nerešenim ishodom. Novi “X“ se plaća kvotom 3,15.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje